UA-180764978-1
Shopping Cart

GYŰRŰ MÉRET MEGSZERZÉSE

Az internetes gyűrű vásárlás legnehezebb része a pontos gyűrű méretünk megszerzése.

Rendkívül fontos a PONTOS UJJMÉRET!


A gyűrűs új megmérésére hivatalosan üzletben műhelyekben ujjbőség mérő karikasort használnak.


Házilag lehet e ujjméretet meghatározni?


Házilag én személy szerint senkinek sem javaslom az ujjunk megmérését. Természetesen mindenütt lehet olvasni, hogy tolómérővel, papírszalaggal, zsinórral stb. könnyen megmérhető de nem lesz jó a méret. A probléma abból adódik, hogy az emberi kézen lévő ujjak nem fémből vannak. Puha nem szabályos kör kereszt metszetű és ahány kéz annyiféle új struktúrájú. Van akinek az utolsó ujjperc ami megtartja a gyűrűt, hogy ne essen le. Van akinek az ujjtöve vastagabb az ujjpercénél és így az ujjtövet kell mérni stb. A leendő gyűrűnek a szélessége sem mindegy és az sem hogy lapos belsővel vagy komfort belsővel fog készülni. Eleve kell egy kis dilatációnak lennie a gyűrű és az ujjunk között. Ezt papír szalaggal vagy zsinórral lehetetlen pontosan kivitelezni. Tolómérővel meg azért nem lehet jól megmérni mert nem teljesen kerek az ujjperc és puha az ujjtő.

Házilag egyedül az interneten keresztül beszerezhető multisizer segítségével boldogulhatunk. Ez egy műanyag kis állítható eszköz. Kör alakú merev mint egy gyűrű és állítható a mérete. Be van skálázva a gyűrűméreteknek megfelelően amit csak le kell olvasni róla. Addig állítjuk a méreteket ameddig az megfelelő nem lesz. Olyan mint egy gyors kötöző szalag csak ezt mindkét irányba lehet állítani.

Mindezek mellett ami még fontos az a gyűrű méret levétel rutinja is. Aki először akarja csinálni az jó esetben hibázni fog. Ezt is tanulni kell mint a vezetést, hogy minden apró trükköt tudjon az aki méri a gyűrűméretet. Jómagam már 26 év alatt rengetegszer csináltam így merem állítani, hogy nem nagy ördöngösség, de kell hozzá rutin. A 3DGOLD BT. gyűrűméret garanciát vállal, ami jelen esetben abban merül ki hogy a megrendelő biztosan azt a méretű gyűrűt kapja amit megrendelt de hogy az jó is legyen neki azt csak ő tudja magának garantálni azzal hogy olyan helyen veteti le a méretét ahol azt precízen meg tudják mérni.


Az ékszerüzletek segítenek?


Sokk helyen nincsen azzal gond ha bemegyünk és kérjük, hogy mérjék már meg az ujjunkat kb. 2perc. A probléma inkább ott van, hogy rohamosan jön fel az interneten vásárolt gyűrűk aránya a boltokban eladottakéhoz képest és sok helyen azt mondják, hogy ha itt az üzletben veszik meg csak akkor mérik meg.

Az emberek trükkösek voltak és lesznek is. Olyan párral még nem találkoztam aki ha gyűrűt akart venni a weben ne tudta volna kideríteni a méretét. TIPP: Be kell menni igen is egy ékszerüzletbe és el kell kezdeni gyűrűket próbálgatni mintha ott akarnánk vásárolni és hipp-hopp meglesz a megfelelő méret. Nagyon sokan így csinálják. Vannak akik tényleg ott akarnak vásárolni de azután valami oknál fogva mégsem lesz nyélbe ütve az üzlet.


Következtetéskép:


A karikagyűrű egy tartós fogyasztási termék, amelyet hosszú időre vásárolunk, ha a gyűrűk árát vizsgáljuk webáruház és ékszerüzlet tekintetében akkor több tízezer vagy százezer forintot is spórolhatunk így ki merem jelenteni, hogy ez az egyszeri kényelmes séta az ékszerboltba, amivel a pontos gyűrűméret megszerzése jár igencsak megtérül! A házilag méregetést meg tisztelet a kivételnek el kell felejteni mert az utólagos méretállítás sok esetben nem is kivitelezhető.

Nincs listázható termék ebben a kategóriában.