UA-180764978-1
Shopping Cart

Szállítási Információk

Szállítási Információk

Szállítás


A Honlapon vásárolt termékeket Magyarországon a MPL Futárszolgálattal bárhová kiszállítjuk. A kiszállítás INGYENES, amennyiben a rendelés

összértéke meghaladja a 30.000 Ft-ot. Ez alatt a MPL futárszolgálat szállítási költsége 2500 Ft. Magyarországon kívül a FedEx szállítja ékszereinket az

Európai Unió területén bárhová. Az EU-n kívüli, és tengeren túli szállítási igény esetén a szállítási feltételeket előre egyeztetni kell.
A nemzetközi szállítási költségek országonként eltérőek, a díjakról érdeklődjön az info@3dekszerek.hu email címen!


A csomag biztosított küldeményként kerül feladásra. A csomag feladásakor tájékoztatjuk e-mailben, amivel ellenőrizheti csomagja útját a MPL futárszolgálat vagy a FedEx weboldalán. Ha a MPL futár az első kiszállításkor nem éri el a szállítási címen, a következő napon csomag újra kiszállításra kerül vagy lehetősége van a futárszolgálattal másik időpont egyeztetésre. A cím módosítására utólag nincs már lehetőség!


Magyarországon lehetőség van a személyes átvételre is, amit a rendelési folyamat során jelölhet meg.


A Nemesfém Hitelesítő Intézetnek jogában áll szúrópróba alapján tüzetesebb vizsgálatnak kitenni az ékszereket és ezt sajnos nem tudjuk előre megmondani!
Természetesen mindent megteszünk a gyors kiszolgálás érdekében, de mivel ezen ékszerek nagy része egyedileg készül el, időnként adódhat nem várt esemény.
A drágakövek beszerzése és az egyedi igények is plusz idővel járnak, de ezeket természetesen egyeztetjük Önnel!

A csomagban megtalálható lesz a megrendelt ékszer. 
Kérésre egyedi díszdobozban. A számla - melyet e-mailben küldünk el Önnek- egyben a garancialevél is, ezért őrizze meg!

Ha a mi hibánkból nem a megfelelő árut küldtük vagy hiányosan adtuk fel a csomagot, a további csomagoknál a csomagolási és szállítási díjat átvállaljuk!
Termékét arra a címre szállítjuk ki, melyet rendeléskor megadott. 
Lehetőleg azt a címet adja meg, ahol napközben tartózkodik, mivel a kiszállítások munkaidőben történnek!
A várható szállítási időt munkanapokban jelezzük. Hazai vagy külföldi szállítás esetén a szállítást érintő országok esetleges ünnep- és munkaszüneti napjai nem számítanak a várható határidőbe.
A 3DGOLD BT. mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon feltüntetett szállítási határidőket betartsa. Mindazonáltal nem tudjuk a felelősséget vállalni a szállítás során történő, a szállítási szerződésen kívül álló harmadik fél által vagy az Ön által, esetleg egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által okozott késedelemnek, illetve a csomag elvesztésének következményeiért.

Ha a csomag nem érkezik meg a megadott időn belül, akkor vizsgálat indul a szállítóvállalatnál a körülmények tisztázására, ami több napot is igénybe vehet. Ezen idő alatt semminemű visszatérítés, illetve pénz visszaküldés sem lehetséges. Amennyiben a csomagját nem kapta meg az e-mailben jelzett időpontban, kérjük jelezze ezt ügyfélszolgálatunkon, hogy intézkedhessünk! Gyakran még aznap megoldást találunk, de előfordulhatnak olyan rajtunk kívül álló okok, amiket nem tudunk orvosolni. A szállítási cég hibájából késve kiszállított csomagok miatt felelősséget nem tudunk vállalni, de természetesen a megrendelő elállhat a csomag átvételétől emiatt.

A csomag kézhezvételekor azonnal ajánlatos leellenőrizni, hogy a kiszállított áru pontosan megegyezik-e a megrendelt áruval. Ha ez nem így van, akkor az átvételi szelvényen kézírásával és aláírása kíséretében pontosan fel kell tüntetnie az eltéréseket.
Ha a kézhez vett áru nem egyezne meg a megrendelt termékkel, akkor azt tanácsoljuk, hogy a lehető leghamarabb jelezze felénk írásban is, e-mailben vagy a következő postacímen:

3DGOLD Betéti társaság 6724 Szeged Csemegi utca 16/b.

A termék visszaküldését csak akkor fogadjuk el, ha eredeti állapotában, megfelelő csomagolásban küldi vissza. Jogos visszaküldés esetében a Vevő választhat a termék megjavítása, kicserélése vagy a pénz visszafizetése között.
Biztonsági okokból, minden rendelés ellenőrzés alá kerülhet. Hogy rendelését érvényesnek tekinthessük, bizonyos esetekben kiegészítő adatok kérhetőek.
Így arra kérjük, hogy a késés elkerülése érdekében adja meg a következő adatokat:
a fizető fél e-mail címe (magán vagy munkahelyi)
a fizető fél telefonszáma (magán vagy munkahelyi), hogy a nap folyamán bármikor elérhető legyen.


Köszönjük!

3DGOLD BT.