UA-180764978-1
Shopping Cart

Magunkról

Magunkról

Tisztelt Érdeklődő! Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam a 3D GOLD BT. által nyújtott lehetőségeket, bemutassam vállalkozásunkat!

Cégünk több mint 30 éve készít nemesfémből ékszereket. Magyar tulajdonú családi vállalkozásként a család több tagja dolgozik cégünkben.
Szegeden, Budapesten és Battonyán  személyesen is megtekinthető termékeink jó része.
Webáruházunkra jellemző, hogy a nagy választék mellett maximálisan figyelembe vesszük megrendelőink egyedi kívánságait. Mindezt legtöbbször extra költségek felszámolása nélkül kínáljuk.

ÉKSZEREINKRŐL
Ékszereinket saját műhelyünkben készítjük el, elsősorban az Önök elképzelései alapján. A webáruházban szereplő ékszerek a mindenkori magyar fémjelzési törvényeknek megfelelőek, finomságuk 14 karátos. Ettől eltérő, 9 vagy 18 karátos ékszereket is készíttethet, ezek árait egyedi ajánlatban kérheti.
Alapanyagaink minden esetben az EU-szabványok szerinti oxidmentes ötvözetek. Ennek az elszíneződések, és az esetleges allergiás reakciók megelőzésében van jelentősége.
Talán nem mellékes szempont az sem, hogy többnyire a lakosságtól felvásárolt törtarany újrahasznosításából készíti termékeit. Ezzel nem terheljük környezetünket!
Weboldalunkon remek lehetőség van egyedi elképzelések alapján ékszer készítésére, ékszer tervezésre, 3D látványtervek készítésére, gyártók számára öntőminta készítésére. Itt maximálisan alkalmazkodunk vásárlóink igényeihez, együtt keressük meg a legjobb megoldásokat. Az arany-, ezüstékszerek forgalmazásán túl, vállalunk ékszerkészítést hozott aranyból, ékszerek szakszerű javítását.
Lehetőség van törtarany beszámítására rendkívül kedvező feltételekkel.

A javításokat, felújításokat rövid határidővel, szakszerűen készítünk el. Igyekszünk mindig korrekt tájékoztatást adni a javításra behozott ékszer állapotáról és csak akkor vállaljuk el, ha garanciát tudunk vállalni munkánkra. A magas minőséget szaktudásunk mellett a legmodernebb eszközök használatával garantáljuk.
Vevő-központú filozófiánknak köszönhetően, sok az elégedett, visszatérő vásárlónk. Büszkék vagyunk arra, hogy az ékszerkészítők, üzletek is minket keresnek meg a különleges, egyedi megrendelések megvalósítása céljából!